Harjoittelin sivupohjan vaihtamista ja eteen tuli tämä ihanainen kissinpentupohja, joka oli pakko ottaa. Vielä kun kaverina oli kiva vihreä väri. Kissinpennut on ihania ja niiden mahat haisee ihanalle! Imppailen tuon meidän Herra Kissiherran mahaa aina silloin tällöin, siitä saa energiaa -- kissienergiaa nimittäin :) Ja sillä kissienergialla sitä vastaa jaksaakin lähteä aamuisin töihin. Tosin meidän Kissi ei enää haise niin ihanalle kuin pienenä... Mutta on se silti ihana!

Mutta ei siis muuta tällä kertaa! Lisäsin kuvia eiliseltä. Toisen sukan varsi eteni mukavasti tänään jalkahoidon aikana. Sitten sain idean lapasesta, jonka ehkä lähetän Novitan ja 4H:n kilpailuun tai sitten en lähetä, varsinkaan jos en saa niitä edes tehtyä. En vain vielä saa alottaa niitä, kun on tähellisempiäkin hommia kesken. Ajatus oli tehdä Rose Mohairista lapaset nimeltään "Fiinimmät vanthuut". Tällaisia kuulumisia siis kissinpentua odottavan "äidin" elämään tänään!

PS. Tera tuli vähän mustasukkaiseksi siitä, että laitoin Kissin kuvan tänne, enkä hänen kuvaa ollenkaan! No nyt on toisestakin kullannpusta kuva täällä:

1760426.jpg

PPS. Myös koiranpentujen pinkeät, vaaleanpunaiset nahkamasut ovat ihania :)