...mutta sentäänä monta valmista juttua! Kaksitoista tuntia vierähti yliopistolla, mutta illalla sain viimein valmiiksi jo kesäkuussa aloitetun hame-toppi-yhdistelmän. Uusin olkasaumat ja kiinnitin kukat hameen helmaan. Pelkässä kukkien kiinnityksessä vierähtikin yli kaksi tuntia! Toppiin ei nyt tullu vielä mitään, mutta ehkäpä vielä joskus. Tosin, toppia pitänee muutenkin vähän muotoilla ennen varsinaista käyttöön ottoa, sillä se voisi olla vähän tyköistuvampi. Mutta sitten kuvia edestä ja takaa!

1834100.jpg

1834102.jpg

1834094.jpg

Sitten sain kotiin roudattua huopahatun. Siitä tuli kyllä melko kiva! Kunhan tässä tukka vielä kasvaa, niin näyttää päässäkin paremmalle. Olen tosi tyytyväinen tähän. Yllätyin, miten helppoa tuollaisen huopapäähineen tekeminen oli. Se on siis tehty muotilla, ei kaavalla. Toivotaan, että talvella on pakkasia, jotta myssyä voi pitää päässä!

1834108.jpg

Viikonloppuna eteni slipoveri. Minullehan kävi klassisesti aloituksen kanssa, eli kudoin 11cm resoria ja aloitin mallineuleen. Sitten huomasin, että olin luonut S-koon silmukkamäärän, kun olisi pitänyt luoda M-koolle silmukat. Ei muuta kuin resorin purku ja alusta uudestaan. Pikkuisen risoi... Loin puuttuvat silmukat ja aloitin alusta, kunnes parin kierroksen jälkeen piti tarkistaa, mitä niitä silmukoita nyt on. Ja taas puuttui, tällä kertaa tosin kaksi! Ne lisäsin kyllä ihan seuraavalla kierroksella enkä purkanut. Nyt slipoveria on tehtynä n. 20 cm, voin suositella lämpimästi mallia, sillä se on tosi kivaa kudottavaa! 7 veljestä tekee työstä nopsaan etenevän ja mallissa on sopivasti tapahtumia kyllästymisen estämiseksi. Ja mikä parasta, hihoja ei tarvitse tehdä, eli ehkä saan tämän joskus valmiiksi :)

1834097.jpg

Viikonloppuna olimme kaveripariskunnan kanssa mökkeilemässä Vaalassa Oulujärvellä ja aivan mahtava viikonloppu oli! Siinä unohtui koulu- ja työhommat tyystin, kun luonnon rauhassa nautittiin. Ihana iltamaisema jäi tallentamatta, kun tuo paska kamera tärähti aina kuvaa ottaessa, joten otokset olivat varsin sumuisia. Mutta huippu viikonloppu oli siis!