Lyhykäisesti kertoilen tämän päivän puuhista. Tekstiilityön opinnoissa tehtiin tänään nappikikkoja ja tuotoksena syntyi vihreä rintarossi, joka on pistelty muovisen nappiaihion ympärille. Tosi kiva kokeilu oli tämä (niin kuin melkein kaikki kokeilut kyseisen oppiaineen parissa) ja aion jatkaa vielä.

Päivän päätteeksi viimeistelin huopamyssyn sekä siihen tulevan huopakukan. Myssy jäi kuivamaan vielä yliopistolle, mutta kukka tuli jo mukaan hakaneulan kiinnitystä varten. Kaunis tuli kukasta, kuvassa se ei oikein pääse oikeuksiinsa kuin ei myöskään vihreä rintarossi!

1824223.jpg

Viime viikolta ja viikonlopulta kuva kangaslöydöistä. Kuvassa vasemmalla on hassulla seeprakuviolla komistettu puuvillakangas, joka huutaa päätymistä johonkin lasten juttuun tai vähintäänkin aplikoitavaksi. Keskellä ylhäällä on kaksi palaa astiapyyhekangasta, jotka lähtivät mukaan Tornion Eurokankaasta lähinnä siitä syystä, että niistä olisi kiva tehdä jollekin lahjat kirjotuin nimikirjaimin varustettuna. Keskellä alhaalla on uusia keittiönverhoja varten hommattu ihanan vihreä kangas! Vasemmalla viimeinen Eurokankaan pala Nansoa, frotee muodossa ja tästä tullee t-paita tai toppi.

1824221.jpg

Mutta nyt täytyy rientää lenkille! Palataan asiaan myöhemmin.