No niin, taas yksi viikonloppu takana. Hääreissu Keminmaahan meni oikein mukavasti ja siinä vierähti siis perjantai. Lauantaina oli vuorossa Tornion koiranäyttely ja kaksi tuntia värjöttelyä. Palkkioksi saimmekin ensimmäisen vaaleanpunaisen nauhan, eli ERI! Vähänpä oltiin onnellisia, vaikkakin vajaasta kahdestakymmenestä koirasta vain yksi uros sai EH:n ja toinen uros hylsyn, kaikki loput olivat erinomaisia. Mutta meillehän tämä kelpaa :)

Häälahjuksesta piti ottaa kuva, kun siitä tuli niin kiva. Punaisessa korissa on Senta-kuohuviinilasit, pullo Fresita-mansikkakuoharia, vaahtiksia ja muita söpöjä karkkeja, Tahdon-kirja (joka palautuu vielä meille, kun parilla olikin jo sellainen) ja sitten ne tyynyliinat (joiden tekemiseen muuten meni vähän alakanttiin arvioiden 15 tuntia...). Kyllä kesähäät ovat sitten kivoja. Mukava kun voi olla ulkona ja pihalla on kivannäköistä. Saisi vain Suomen kesä olla pidempi ja juhlat jakautua vähän tasaisemmin :) Mutta oikein onnistuneet ja kivat pirskeet oli siellä! Vielä kahdet häät edessä tälle kesää, kolmet takana.

1824225.jpg

1824226.jpg

Käsityöt ovat edenneet vain muutaman laakapistolehden verran. Ja automatkalla selvitin oman sukkalankani, jonka Kissi oli sotkenut aika totaalisesti. Ei auttanut muu kuin katkaista lanka, keriä se (aikaa meni melkein koko Oulu-Kemi-väli) ja sitten keriä uudestaan, jotta värit saatiin oikeaan järjestykseen. On ollut jotenkin puhti pois koko päivän, vaikka olisi pitänyt kirjoittaa esseetä. Vai pitäisiköhän tässä olla "koska olisi pitänyt..." :) Ensi viikolla alkaa armoton käsityörypistys, kun aikaa näytekansion ja juttujen viimeistelyyn on enää puolitoista viikkoa. Huopamyssyyn päätin kuitenkin kirjoa koristeet. Huomenna varmaan ainakin käynnistelen tätä projektia.