Käsityöt eivät ole viime päivinä hurjasti edenneet, mitä nyt aloitin ne itse suunnittelemani pitsineulelapaset sitä yhtä Novitan kilpailua varten, mutten varmaan ehdi enää siihen. Noh, tuleepa silti tehtyä. Tässä vaiheessa voisin jo sanoa, että eivät nuo vielä ihan siltä näytä, mitä kuvittelin, mutta katsotaan. Kuvia pistän sitten joskus myöhemmin.

Kissille tuli tänään oma linnake eli hillitön kiipeilypuu. Vielä se sitä vähän arkailee: pahvilaatikko, jonka mukana systeemi tuli, on paljon mielenkiintoisempi. Toivottavasti Kissi ja tuleva pikkusiskonsa siitä kuitenkin tykkäävät.

1901445.jpg

Ja nyt alan viimein kasata sitä slipoveria! Tänään kävin muuten kampaajalla pitkästä aikaa. Uusi väri ja otsis, mutta muuten pituutta ei lähtenyt juurikaan. Viime viikolla kun ajan varasin, kärsin kauheaa hiuskriisiä, mutta ilmeisesti nyt kuluneen viikon aikana kasvatusprojekti on edennennyt jonkin kipupisteen yli, joten en leikkauttanutkaan kaikkia pois kuten ajattelin ensin :) Kampaaja kokeili tukkaani kiharoiden tekoa suoristusraudalla ja lupasin laittaa Sallalle kuvaa. Tuli mieleen kyllä itsestäni 50-luvun kotirouva, vielä kun oli helmet kaulassa. Varmaan 15 vuotta vanhensi tuo tukka, mutta oli kiva kun oli kiharat :)

1901451.jpg