Paitsi että tällä viikolla olen syöpötellyt mitä sattuu tuli tilattua ihan ex tempore muutama kerää lankaa Titityyn lankakaupasta. Ja aivan ihania lankoja tulikin! Värit olivat vieläkin herkullisempia kuin kuvissa, joten varsin onnellinen olin hankinnoista. Sukkia näistä kenties syntyy, mutta katsotaan, raskinko luovuttaa niitä esim. joulupukin välitettäväksi vai teenkö itselle! Turkoosista langasta tulisi myös kivat sormikkaat. Syksyn väreissä leiskuva lanka on luonnossa jotenkin vaaleampi ja keltaisempi mitä tuossa kuvassa ja muutenkin lanka oli positiivisella tavalla paljon erilaisempi kuin mitä tilatessani kuvasta kuvittelin.

Nyt voisikin alkaa sitten langanostolakkoon, ihan oikeasti. Tarkoitus on tässä vähän järkeillä, mitä kaikkea teen nyt jouluksi kellekin ja kartoittaa, onko niihin langat jo kasassa. Paitsi Viron reissulle jätän tietysti option rikkoa tätä lakkoa, jotta voin ostaa sitä monissa blogeissa näyttäytynyttä viron villaa tahi muuta huivilankaa.

1917667.jpg

Hmm... Tuosta turkoosin vihreästä sock woolista voisi saada tehtyä tämän slipoverin (mikähän slipoverikausi nyt on menossa). Aika lähellä nimittäin tuota fabelia on koostumus. Ainoa vaan, että lankaa siihen ei olisi nyt riittävästi, joten voihan suru: joutuisi tilaamaan sitä lisää... :P


Vauvan neuletakista valmiina on jo takakappale ja toinen etukappale. Jälkimmäinen etukappalekin on jo hyvässä vauhdissa. Oikeasti minulla olisi aika monta pakollistakin käsityöjuttua tehtävänä, koskapa hupsheijaa... parin viikon päästä on dead line tekstiilityön perusopintojen kansiolla! Pitänee viikonloppuna ainakin punonta- ja solmeilunäytteet laittaa kuosiin. Sitten olisi vielä se iänikuinen kirjonta, joka on ollut kesken kesäkuusta. Ei sillä, kivaa olisi se, mutta nyt on niin paljon muutakin tekemistä, jotka mieluusti menevät kirjonnan päälle :)

Huomenna töiden jälkeen nokka kohti pohjoista! Lauantai-iltana on ohjelmassa luokkakokouksen suunnittelua armaiden koulutovereiden kanssa: jee!