Sain valmiiksi ensimmäisen puettavan neuleen itselle! Monta olen aloittanut, mutta keskenhän ne ovat tavanneet jäädä :) Viime yönä kasasin siis slipoverin loppuun ja kudoin resorit. Harmillisesti paidasta tuli vähän iso minulle... Pitää koittaa pestä se ja toivoa, että se vähän kutistuisi. Avokille se olisi muuten sopiva, mutta vähän liian lyhyt. Ei tuota varmaan pysty pidentämään ilman, että purkaa työn atomeiksi? Noh, muutama kuva kuitenkin. Pitää vielä tietenkin paitapuseron kanssa kokeilla.

1905643.jpg

1905646.jpg

Sitten muutama eläinkuva päivän piristykseksi. Kissi on tykästynyt uuteen kiipeilypuuhunsa ihan mukavasti. Sehän siis on aikaisemmin raapinut lähinnä sohvia ja mattoja... Tässä vähän Kissin tyylinäytettä.

1905649.jpg

1905653.jpg

Ja sitten vielä kuva meidän perheen rimpsessasta eli Terasta. Tera ei ole oikein valokuvauksellinen, mutta tässä nyt otos tältä aamulta kuitenkin. Siinä sitä ollaan tyynyjen päällä lepäämässä kuin kuninkaallinen ikään.

1905657.jpg

Käsitöistä tulille otin nyt Novitan Muksu-extran vauvan neuletakin, malli nro 2. Teen sen lappapuuron punaisesta Nalle-langasta ja kohde on opiskelukaverin vauva, joka syntyy ensi kuussa. Knit picsit oli kokeilussa jo slipoverin resorien kanssa: kauhean terävät nuo puikot! Etusormi ihan hellänä :) Mutta muuten ovat kivan kevyet kutoa. Ja tosi näppärää, kun ei tarvitse pyöröpuikkoja ostaa samaa kokoa eri pituisilla vaijereilla...