Olihan se kissipohja ihana, mutta vaihdoin sen nyt kuitenkin tähän myöskin ihanaan pohjaan. Tuo langan väri vaan osui ja upposi! Olen tämän kyllä bongannut jollakulla toisellakin, olisikohan ollu Piituskilla.

Lauantainen iltapäivä on kulunut opiskeluhommien parissa. Työn alla on parhaillaan harmonikasta kertova Power point -esitys musiikkikasvatukseen. Taidan kaivaa illalla oman haetarin naftaliinista, kun haluttaa niin alkaa soittaa. Tiistaihin mennessä pitäisi tehdä tämä, musiikkikasvatuksen essee (aiheeksi valitsin kuoron) ja vieläpä pitäisi viisastua fysiikaalisen kemian suhteen niin paljon, että viitsisi mennä välikokeeseen tiistai-iltapäivänä. Aika huonolta vaikuttaa tässä vaiheessa viikonloppua.

Tekstiilityön kansio pitäisi olla palautus kunnossa tasan viikon päästä. Apua! Tekemättä on vielä pirtanauha, melkein kaikki kirjonnan näytteet ja sitten tietysti se itse kansio. Eli eihän tässä paniikkia vielä ole paitsi että on! Nuo työt eivät kiinnosta tällä hetkellä yhtään. Sen sijaan torstai-iltana aloitin Aarreystävältä saadun ristipiston ja heti jouduin purkamaan puolet illan aikaansaannoksesta, koskapa olin laskenut väärin. (Niin, mikäs se minun ammattini olikaan... Pienet kokonaisluvut ovat edelleenkin suurin heikkouteni!) Vauvan takista aloitin eilen toisen hihan, eli loppumetreillä ollaan.

Niin ja meidän perheen elukat tulevat hienosti toimeen! Tai no, Teraa pitää vielä aika paljon vahtia ja komentaa, mutta ei se vielä ole saanut Pikseliä hengiltä, vaikka vapaasti samassa tilassa ovatkin. Kolmestaan koko porukkaa emme aio vielä vähään aikaan jättää, vaan jatkamme erillisasumisjärjestelyjä työpäivien ajan.

Viikonlopun suurin ajatustyö kuitenkin lienee pohdinta siitä, onko vajaa 40km suuntaansa liian pitkä työmatka vaiko ei.