Huhhuh. Miksi ei ihminen ole vieläkään sitä vertaa viisastunut, että kaikkea ei tarvitse viimeiseen iltaan jättää. Pirtanauhan sain onnellisesti tiistaina valmiiksi. Siitä tuli semmoinen päänauhan mittainen :) Kyllä tuota pirtailua voisi toistekin koittaa, mutta villalangalla sitten, kiitos.

Tekstiilityön kansioon on vielä tekemättä käsin- ja konekirjonnan näytteet ja muutama solmeilujuttu. Olen luottavainen, että ehdin tänään tehdä noista monta, huomenna lisää ja huomenillalla sitten kansio kasaan, niin jo vain ropisee opintopisteitä tilille.

Eilen kuoroharjoituksien viihdyttävyyttä ajatellen ensimmäisen joululahjaprojektin, josta kuvia sitten muutaman kuukauden päästä.

Edit klo 19:31: Pashminahuivin kirjonta on vihdoinkin valmis. Ja homma jatkuu... Kuvasta tuli huonolaatuinen, koskapa huivi kiilsi salaman kanssa ihan hulluna ja ilman salamaa tuo meidän p**** kamera tekee tärähtäneitä kuvia. No kuitenkin. Huivista tuli tosi kiva ja se on ollut käytössä joka päivä arvioinnista lähtien!

1980402.jpg

Edit klo 21:21: Kolmessa rintarossissa hakaneulat, kaksi palmikkoa ja muutama muu solmeilunäyte valmiina.

Edit klo 23:37: Tekemättä on vielä muutama pieni käsinkirjontanäyte, kaksi konekirjontanäytettä ja yksi roseekukkanen paperinarusta. Sitten "enää" kansion kasaus :) Olen silti luottavainen, vaikka aikaa onkin enää vajaat 1,5 vuorokautta...