Sunnuntai-illan ratoksi korjasin opiskelijoiden tentit ja viimein ehdin päivittää blogin kuvatarjontaakin! Ensin otos messu- ja hullariostoksista, eli Riimingan tunikasta ja Metsolan trikoopaidasta. Kuvausavustajana Tera ja avokki, joka ei uskonu komenttiani huonosta hiuspäivästä ja siitä syystä toiveitani kuvan rajaamisesta kaulasta alaspäin.

1980434.jpg

Tunika ei tässä kuvassa oikein oikeuksiinsa pääse. Se on tosi kivan näköinen päällä, tosi epätunikamainen. Yleensä kierrän tunikat kaukaa tahi jos erehdyn sovittamaan, niin sovituskopissa melkein itku tulee, kun katsoo peilikuvaa. Tällä yhdistelmällä en tosin huomenna töihin meinaa, vaan laitan Marimekon punainen-aniliini-yhidstelmäisen tasaraitaisen t-paidan alle.

Sitten kissamaisia kuvia viime viikonlopulta!

1980424.jpg
Siinä sitä mamman sylkyssä nautitaan harvinaisesta rapsutushetkestä. Yleensä märinä alkaa heti, kun syliin joutuu...

1980408.jpg
Ja siinä sisarukset päivälevolla. Tosin Piko on tuossa kyllä just sen näköinen, että ootahan vaan, kohta tästä säntään.

1980470.jpg
Ja siinä vielä Pikon paha silmä! Tuossa se taas näyttää just sille, että tulehan vielä lähemmäksi, niin syön sinut ja tuon hirmun, joka riistää vapauttani ja pitää minua sylissä.

Pikon kanssa meillä oli tuossa tovi sitten pieni jutustelutuokio. Sillä on tapana tulla toisinaan purisemaan, jos soitan pianoa ja laulan. En tiedä, haluaako se osallistua musisointiin vai ajaa minut pois pianon äärestä, mene ja tiedä. Jostakin se purina taas tosiaan alkoi kuulua ja kun huusin Kissiä ja purisin takaisin, niin edelleen purina kuului, mutta kissa ei näkynyt. Viimein paikallistin äänilähteen ja sehän tuli selän takaa, kun Kissi oli löytänyt laatikon ja ilmeisesti oli sen sisällä ollut torkuilla. Siitä se sitten ponkaisi pianon päälle jutustelemaan lisää.