Sitten vielä illan päätteeksi muutama kuva viime aikojen lankahankinnoista ja meneillään olevasta työstä. Ilun duunista tosiaan tilasin taannoin ihanaa huivilankaa. Värin nimi oli Kukkivat kunnaat ja tästä todennäköisesti joskus syntyy Ullaneuleesta bongattu Lehmus-huivi.

1980396.jpg

Sallam teki tilauksen Tapion kaupasta ja sieltä tuli minulle viisi kerää Fabelia. Tarkoitus on tehdä tämä Garnstudion ohjeella liivi. Väri ei ollut kylläkään ihan sellainen, mitä näytteen perusteella ajattelin, mutta eiköhän tuo tuosta iloksi vielä muutu. Kuvan etualalla vihreä nökkönen on Cherry Tree Hillin Suri Alpaca Lace -lankaa, joka oli siis ainoa itselle ostamani vyyhti käsityömessuilta. Siitä tarkoitus olisi tehdä Ullaneuleen Kide-huivi, joskin pienempänä kuin ohjeessa, kun en tosiaan raskinut kahta vyyhtiä ostaa.

1980489.jpg

Ja lopuksi vielä kuva parhaillaan etenevästä työstä, joka on kartuttaa joulupukin lahjarekeä.

1980435.jpg

PS. Lankasivusto lähti hermolomalle. Yritin sitä tuossa vähän päivittää ja ketuilleenhan se meni. Päätin tehdä taulukon ensin ihan tekstieditorilla ja sitten liittää sen tänne Vuodatukseen, jotta hermoni eivät mene kokonaan riekaleiksi. Palataan siis asiaan myöhemmin.