Olen monesti valitellut, miten meidän Tera ei ole kuvauksellinen ollenkaan. Vika on nähtävästi ollut vain joko kuvaajassa tai kamerassa tai molemmissa. Tällaisen otoksen prinsessastamme sai talteen ystävämme Lokki-Matti.

2116819.jpg

Siinä sitä ollaan kuin koiramalli ikään, niin nättinä!

Sitten perheen kissaoliot myös esittäytyvät pitkästä aikaa. Ensin kuva, jossa on jääty taas kerran kiinni läheisestä nukkumisesta:

2116821.jpg

Sitten Pikon paha silmä, jälleen kerran. Tuo meidän herra Tossavainen se osaa nuo ylimieliset ilmeet. Tuostakin puuttuu vain ääni, joka sanoo, että menehän siitä sen kamerasi kanssa heilumasta!

2116823.jpg

Ja lopuksi yritin ikuistaa oikein jouluista otosta, kunnes kamerasta loppui akku. Tässä kuvassa on salama päällä, mikä on huono juttu. Ilman salamaa otetut kuvat olivat tärähtäneitä ja sitten loppuikin kamerasta virta strategisella hetkellä. Noh, Pikseli kuitenkin niin nättinä oli jouluvalojen vieressä. Oikeastihan se haaveilee tässä kukkapurkkien perään... :)

2116831.jpg

Tämän kuvan myötä toivottelen oikein mukavaa joulun odotusta! Innostuin nyt laittamaan tänne noita vanhoja juttuja kerralla monta, niin varmaan ei taas moneen päivään ole mitään kerrottavaa tahi näytettävää :) Ja on tässä ei-käsityöaiheista puuhaakin kiitettävästi. Meneillään oleva harjoittelu ja työt siinä ohessa (8 esseetä odottelee lukemista kassissa), ensi viikon perjantaiksi pitäisi yksi parityönä tehtävä essee saada aikaan ja yksi toinenkin essee mieluusti pitäisi saada pois käsistä jouluun mennessä. Sitten vielä tuo muutto päälle... :) Harraste- ja huvittelurintamalla tänä viikonloppuna on edessä perjantaina pikkujoulut (ainoat, joihin tänä joulunalusaikana osallistun) ja sunnuntaina kuoron keikkaa tuomiokirkossa klo 10 ja klo 18. Tervetuloa nauttimaan kauniista musiikista!