Päivitin nyt viimeinkin aiemman postauksen kuvat paikalleen. Täältä voi nyt katsoa sitä tekemääni mallikappaletta, jota harjoittelussa kakkosluokkalaiset sitten itse väsäsivät. En viitsi laittaa tänne oppilaiden töitä, vaikkakin niistä tuli paljon hienompia kuin tämä. Varsinkin huovutus heillä onnistui paljon paremmin, mutta olihan ohjauskin kohdillaan. Ohjaava opettajani oli nimittäin Anne. Harmillisesti tuo askarteluhuopa vaan osoittautui tosi heppoisaksi materiaaliksi. Harjoitusten aikana osalla pääsi jo tosi pahasti nyppyyntymään se pinta... Eli varmaan pitäisi molemmat puolet tehdä itse huovutetusta huovasta.

Mutta sitten vielä toinen kuvapäivitys. Tässä on samassa kuvassa kaksi lahjaa, molemmat hankittu Oulun käsityömessuilta.

1980438.jpg

Poro-pusukka on Riimingalta. Heiltähän ostin tuninkankin, jota täällä esittelin. Se tunika on ollut kyllä tosi ihana, eikä sen kallis hinta ole harmittanut yhtään. Pikkuinen pussukka matkasi Sudenkorento-sukkien kanssa siskolle Rovaniemelle. Erilainen enkeli taas lensi kanssamme jo syksyllä Tarttoon. Se toimitti tuliaisen virkaa.

Tämmöistä tällä kertaa. Onneksi täällä Kokkolassakin on ihan talviset kelit. Muistelin kauhulla sitä viime vuotista vesikeliä, joka täällä odotti. Ja aurinkokinhan täällä vähän pilkistää. Minusta tosin jouluun ei millään tavalla kuulu auringonpaiste. Opiskeluaikoina kun loppiaisena palaili takaisin opintojen pariin niin suorastaan ärsytti, kun puolen päivän aikoihin jokin ihmeellinen valoilmiö kiillotti silmiin. Pimeä on kivaa, kunhan on lunta, joka vähän valaisee.