Kun tosiaan olemme nyt saaneet jopa kaksi huonetta edustuskuntoon, niin esittelenpä ne täälläkin. Eli tässäpä näkymää keittiöömme:

2194968.jpg

2194971.jpg

Jälkimmäisessä kuvassa oikealla näkyy vähän eteisen käytävää, selkäni takana on olohuone ja vasemmalla kädellä on ovi takapihalle. Olkkari ja keittiö muodostavat siis yhtenäisen tilan, mitä toivoimme uudelta kodilta ja ainakin toistaiseksi ratkaisu tuntuu hyvälle :)

Sitten makuuhuone.

2194979.jpg

2194985.jpg

Vähän epäselviä kuvia näköjään tänään... Makuuhuoneen teema on tuo aniliininpunainen, joka on lähtöisin kattolampusta, jonka olen joskus KodinYkkösestä löytänyt ja ottanut mukaan, vaikkei muuta aniliinia ollutkaan. Siitä se on pikkuhiljaa sitten levinnyt. Verhojen kanssa on pieni ongelma: ne on 15cm liian lyhyet. Pitää miettiä, mitä teen. Ostanko samaa kangasta uusiin verhoihin ja teen noista verhoista jotain muuta vaiko pidennän noita jollakin kokonaan toisenlaisella kankaalla... Jään pohtimaan ja palaan asiaan joskus kun verhojen pituus oikeasti alkaa ärsyttää ;) Makuuhuoneesta aukeaa ovi pienelle parvekkeelle. Ylemmän kuvan reunassa näkyvä ikkuna on parvekkeen oven ikkuna.

Kyllä tämä jo kodilta tuntuu!