Näin se "huominen" venähti ylihuomiseen ja kämmekäs on edelleen päättelemättä. Tässä kuitenkin kuvaa aikaan saannoksesta.



Huomaa herkulliset värit! Raidoitus meni kyllä kohtuu omituisesti... Rannekkeen silmukkamäärällä värien sijoittelu oli lähestulkoon täydellinen, mutta peukalokiilan lisäyksin tuloksena oli eksoottisempi yhdistelmä. Tältähän olisi vältytty, jos olisin tehnyt tavallisen peukalon, mutta sittenpä en olisi oppinut peukalokiilaa! Joten tyytyväinen olen lopputulokseen. Oli tarkoitus antaa nämä eteenpäin, mutta katsotaan, raskinko.

Sitten Tapion kaupan tuomisia. Laatikollinen lankaa tuli, mutta paljastan siitä vain osan, sillä osa on menossa vaihtoon sellaisenaan tai jalostettuna.



Tuo violetti 7veljestä on kyllä aika herkullisen väristä. Mutta tuo Trekking pro natura, aijai, miten ihana! Tuo on semmoinen vadelman punainen. Hmm, mitähän tuosta raskisi tehdä... 7veljeksille oli jo suunnitelmat, mutta niistä vaikenen toistaiseksi. Tuo trekking oli heräteostos, tarjouksessa kun oli.



Jouluisista koolailuista innostuin sen verran, että piti hankkia vähän lisää värjättävää ja tietysti myös väriä!



Ja loppuun vielä väärin päin oleva kuva ihanasta vieraskirjasta, joka tänään hyppäsi mukaan Akateemisesta. Ja sittenpä ei muuta kuin huivia kutomaan.