Tulin tänään kotiin ja postilaatikossa odotti mysteerinen kirje, joka postimerkeistä päätellen oli tullut Unkarista asti. Mietiskelin, keneltä ihmeeltä kirje oikein voi olla ja ainoa, joka tuli mieleen, oli yksi tutkija, joka pariin otteeseen on käynyt puheillani viime vuosina. Kun aukaisin kuoren, sieltä paljastuikin ristopistolehti! Aluksi en korttia löytänyt, mutta arvasin SNYni olleen asialla ja kortti sitten paljastikin loput: Kiitos aivan ihanasta yllätyksestä, salainen neuleystäväni! Tämä oli todellakin jotakin odottamatonta! Lehdessä oli useampikin kiva malli ja lisäksi kylkiäisenä tuli pieni ristipistojuttu, jonka ajattelin tehdä jollekin ensi kesän hääpareista (ja niitähän riittää :) ), kortin siitä väsätä. Kiitokset siis vielä SNY päiväni piristyksestä (ei se kyllä huono alun perinkään ollut)!

1235407408_002.JPG

Loppuun laitan vielä kuvan huoneentaulun tämän hetkisestä tilasta. Nyt tosin aion tehdä yhden opiskelujutun ja sitten palkitsen itseni tuon taulun jatkamisella. Todella koukuttavaa puuhaa tuokin!

1235407343_003.JPG

Jos jollakin teistä lukijoista on tietoa, saako Ryanairin lennoille ottaa kutimia käsimatkatavaroihin, olisin tiedosta kiitollinen. Kuulemma Finnairille saa viedä puisia kutimia. Ryanairin FAQ-palstalla puikkoja ei suoraan kielletty, mutta surffaillessani eri keskustelupalstoilla, vastaan tuli tietoa, että Ryanair nimenomaan ei salli mitään puikkoja matkustamossa. Olemme lähdössä perjantaina häämatkalle Marokkoon, ohjelmassa mm. Casablanca, joka kuulostaa hullun romanttiselle ;) Saapa nähdä, mikä on totuus. Ja niin, ei kait me kahdestaan reissuun lähdetä vaan kaveripariskunnan kanssa: joutaahan sitä olemaan kotonakin kahdestaan! Ajattelin kyllä laittaa viestiä Ryanairille joka tapauksessa asiasta. Viime vuonnahan samalla yhtiöllä matkustaessa yhdet metalliset pyöröt matkustivat kanssamme ja vieläpä vahingossa! Mitään lankaa ei ollut edes matkassa ja sekös harmitti :) Nyt vaan kesken olevassa työssä on KnitPicksit ja niitä en kyllä raskisi lentokentälle jättää.

Mutta nyt mukavaa viikkoa!