Tänä iltana sain sitten tehtyä ne viimeiset puuttuvat pistot vauvakorttiin eli valmista tuli. Ja lopputulos on aika kiva, etten sanoisi! Vielä pitää höyryttää tuo työ, sitten on valmista.

1234816612_004.JPG

Vaikka tämä päivä kuluikin kotosalla potiessa, niin tuottelias päivä ei silti ollut. Johtui kylläkin tuon taudin voimasta. Neljään saakka käytännössä tärisin peiton alla ja nukuin. Sitten pari särkylääkettä laski kuumeen ja ilta menikin olosuhteisiin nähden mukavasti. Nuhan ja kuumeen bonukseksi tänään ilmestyi keuhkoputkea viiltävä yskä: jee... Huominen vierähtää edelleen neljän seinän sisällä, mutta toivottavasti jo oikeasti toipumisen merkeissä.

Täydellisiä naisia katsoessa aloitin huoneentaulun. Tuota korttia tehdessä olen miettinyt, että niin paljon kuin meidän Pikseli tykkää villalangoista, niin kyllä kirjontalangat ovat sentään vieläkin mielenkiintoisempia!

1234816648_007.JPG

Siinä äidin pikku apulainen :) On se kumma miten se paras makuupaikka löytyykin aina juuri niiden papereiden, käsitöiden tms. päältä, jolle olisi jotakin oikeaakin käyttöä.

Ja vielä Täykkäreitten saldo:

1234816673_009.JPG