Päivitin viimein edelliseen kirjoitukseen kuvat, niitä voi käydä vilkaisemassa, jos kiinnostaa.

Niin, mitäs olin suunnitellutkaan viikonlopuksi:

"Huomenna on muuten tuomiokirkossa tarjolla Händelin Messias-oratoriota kello 18.00 alkaen. Itse meinaan mennä sinne, en ole teosta ennen livenä kuullut. Sitten luvassa on leffassa käyntiä miehen kanssa, muutaman opiskelukaverin treffaamista ja opetusportfolion tekemistä. Niin ja ehkä pitäisi myös siivota. Ja hiihtämässä meinasin myös käydä, mikäli kelit ovat näin suotuisat edelleenkin! Mukavaa viikonloppua!"

Näistä toteutui Händelin Messias-oratorio (todella komea toteutus, mutta tuskainen oli kolme tunti puisella kirkon penkillä), leffassa käynti miehen kanssa (Epäilys, ei ollut leffalipun arvoinen, mutta onneksi oli irtokarkkeja!), opiskelukavereitten treffaaminen (pelasin samalla ensimmäistä kertaa Taivaan portit -nimistä lautapeliä, suosittelen!) ja opetusportfolionkin sain aikaiseksi. Viimeksi mainittuun menikin melkein koko sunnuntai. Hiihtämässä kävin lauantaina, kun aurinko paistoi, hiihdin 8 kilometriä, mikä on minulle paljon :) Siivoaminen oli siis ainoa suunniteltu, mikä jäi tekemättä. Aika yllättävää... :P

Sunnuntaina teimme (tai siis, jos rehellinen olen, niin mieheni teki) ruokakokeilun. Yhteishyvän reseptivihkosessa oli tortillapaistoksen ohje ja sitä söimme. Maku oli yhtä hyvä kuin ulkonäkökin:

1238503918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskeneräisiäkin on valmistunut, nimittäin kämmekkäät. Langat on vielä tosin päättelemättä, joten kuvaa seuraa myöhemmin. Myös violetit lapaset ovat melkein valmiit. Myös meidän perheen pienimmät ovat kunnostautuneet. En tainnut mainita täällä aiemmin rairuohoa. Noh, sitä oli meillä, mutta ei ole enää. Kuolleena syntynyt ajatuskinhan se kyllä oli, myönnetään. Rairuoho ehti viime viikonlopun reissussa kasvaa rauhassa ja oli oikein kivan näköinen, kunnes me ja elukat tulimme takaisin kotiin. Perjantaina ruoho näytti tältä:

1238503858_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Enemmänhän tuo jo mätästä muistutti :) Sunnuntaiaamuna koko multakasa oli pitkin keittiön lattiaa! Eli tavallaan siivosimme vähän viikonloppuna, kun imuroimme nuo rippeet lattialta ;)