Kiitokset kaikille vauvan asusteita kommentoineille! Niitä tuli yllättävän paljon ja ne kyllä lämmittivät mieltä :) Itsekin olen kyllä oikein tyytyväinen kokonaisuuteen.

Mitään valmista ei ole tuoda nyt näytille, sillä neuletakki on edelleen kesken. Yllättävän hyvin se on kuitenkin edennyt ottaen huomioon, että se on pirullisesti ainaoikeaa eli maailman tylsintä. Hieman vaihtelua sentään tuovat lyhennetyt kierrokset, joilla takki saa muotonsa. Kuvaa en nyt alkanut keskeneräisestä työstä kuitenkaan ottamaan.

Kestovaippojen ompelu on ollut siinä määrin mielessä, että kunhan saan syksyn käyntiin, niin ompelukone pitäisi kaivaa naftaliinista. Eilen Maikkulan kestovaippahulinoista tarttui jo mukaan vähän tarvikkeitakin, nimittäin...

1251649135_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukaan lähti siis Myllymuksujen omppu-kuvioista PULlia, josta on tarkoitus tehdä kuoripökiä. Villapöksyjä varten matkaan tarttui hahtuvalankaa. Ihana apina-frotee oli myös Myllymuksujen mallistoa ja siitä haluan ehdottomasti tehdä potkarit, sehän ihan huutaa päästä potkuhousuiksi :) Raidallisesta kankaasta on tulossa myös pieni asu ja varmaankin pipo ja jos vaan jompaa kumpaa froteeta jää yli, niin teen sitten sellaiset pikkupökät. Mallitkin näihin ompeluksiin on katsottuna eli ei tarvitse kuin "vain" tehdä. Pitää vaan saada keskeneräinen palapeli yläkerran työpöydältä valmiiksi, niin saan virittää ompelukoneen iskuvalmiuteen :)