Tai no ei tämä täkki kyllä mikään suuren suuri ole, ihan sopivan kokoinen tarkoitukseensa :) Eli sain eilen illalla tilkkupeiton pinnasänkyyn ja lattialla köllöttelyyn valmiiksi. Keskiviikkona ompelin palat yhteen ja eilen sitten tein loput, eli ei mikään hurja rutistus. Yhdessä päivässäkin olisi valmista tullut, jos vaan työskentely olisi ollut tehokkaampaa. Sen pidemmittä puheitta asiaan:

1258705146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Palojen leikkaamisessa suurena apuna oli leikkuualusta ja pyöröleikkuri, joita pystyin hyödyntämään viikonloppuna. Ompeluhommissa kuitenkin huomasin, että osa paloista oli leikattu vähän vinoon tai jotain eikä saumat ihan kohdakkain osu, mutta mitäs pienistä. Lopputulokseen olen kuitenkin tosi tyytyväinen! Peitossa on kivat värit ja kuosit eikä kokonaisuus ole liian levoton. Tuo lähes valkoisena kuvassa näkyvä kangas on raidallista, valkealla pohjalla mintunvihreitä raitoja ja punaisia pisteraitoja.Yllätyin, miten nopeasti työn sai tehtyä, mutta se varmaan johtui tuosta idioottivarmasta palan mallista :) Kaikki tilkkukankaat ovat Sinooperista, taustakangas Amoriinista. Olisi saanut olla vähän tummempi, mutta ajaa asiansa. Ajattelin, että kunhan peiton käyttäjä on tässä maailmassa ja nimetty, niin yhteen reunakaitaleeseen voisi kirjoa käyttäjän (ja myöhemmin mahdollisten sisarustensa) nimet. Katsotaan, tuleeko toteutettua.

Ja kissaakin peitto kiinnostaa, kuinkas muutenkaan :)

1258705274_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nytpä lähdenkin aamulenkille Teryliinin kanssa ja sitten pitäisi alkaa siivous- ja leipomishommiin. Piparitaikina odottaa jääkaapissa! Pilallehan se kyllä paistaessa menee...