Täällä hiljaiselo edelleen jatkuu. Huhtikuussa ei tullut edes sitä yhtä merkintää! Edelleenkin kesken on kaksi sukkaparia, ne ovat jämähtäneet kantapäihin. Huhtikuun puolella innostuin edistämään pitkästä aikaa piikan nimitaulua ja eilen sain sen aika hyvälle tolalle.

1273132043_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työn isoin kuvio on nyt ihan muutamaa jälkipistoa vaille valmis. Taskujen reunoissa joka toinen jälkipisto on tumman harmaalla ja joka toinen punaisella ja ne punaiset vielä puuttuvat. Sitten pitääkin alkaa kukkia pistelemään, sitten tekstit ja lopuksi vielä kehys. Tekemistä siis vielä kyllä piisaa, mutta eiköhän tuo joskus valmistu. Aloitin työn tammikuussa ja silloin pistelin sitä ahkerastikin, mutta seuraavan kerran otin työn käteen huhtikuun puolessa välissä.

Mutta nythän minun täytyy jatkaa tuota työtä! Piika (kohta 5kk) nukkuu pihalla ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, kohta saa äiti hypätä sohvalta pihalle pukkimaan vaunuja. Meillä ei vieläkään päivisin mitenkään ruhtinaallisesti nukuta, mutta yöt menevät onneksi mukavasti.