Hei, olen Tiina. Olen ristipistoaddikti. Siltä ainakin tuntuu. Ei hyvä päivä, en saisi näköjään yhtään alkaa pistellä Piikan nukahdettua. Muuten menee helposti seuraavan päivän puolelle. Ja olisihan se ihan kiva itsekin nukkua :) Mutta kaikkeen näköjään tottuu, myös katkonaisiin ja lyhyisiin yöuniin.

Työn alla on taulu, josta ensimmäinen osio onkin jälkipistoja vaille valmis. En teekään tällä erää enempää noita jälkipistoja, sillä ympärille pitäisi alkaa pistellä lisää ja jälkipistot tulevat osittain näiden vielä tekemättömien pistojen päälle. Tästä blogista on kyllä väkisinkin tulossa vauvablogi, kun en näköjään muita aiheita töilleni keksi ;)

Kyseessä on ostettu ristipistopakkaus ja aion tehdä tätä taulua ehkäpä kaksikin kappaletta. Harmittaa vain, ettei pakkauksen ohjeeseen oli laitettu DMC-lankojen koodia. Nyt täytyy sitten käydä liikkeessä vertailemassa tokkien väriä, jotta löytyy oikeat sävyt. Minun mielestä pakkauksesta maksaessani maksan myös ohjeesta, joten ne värikoodit olisi kyllä kiva saada!

Terkut Väylän varrelta kesälomareissaajilta :)