Huomenna on kummipoikamme ristiäisjuhla ja lahjaksi viemme taulun. Ensin väliotos ilman suurinta osaa jälkipistoista. Ihan vain sen vuoksi, että jälkipistojen teho tulee esille.

Sitten valmis otos kehystyksen jälkeen.

Ja vielä kehyksen kanssa:

Ostin pakkauksen alunperin Piika mielessäni, mutta kummikutsun käytyä päädyinkin tekemään työn kummilahjaksi. Luulen kyllä tekeväni työn myös toistamiseen, ehkäpä valkealle evenweavelle, kuten mallin kuvassa oli. Ennen toista otosta täytyy kuitenkin osaa langoista hankkia lisää ja kuten aiemmin mainitsinkin, ei ohjeen mukana tullut värikoodeja... Mutta mutta, malli oli todella kiva! Valmistui aika nopeasti, sillä vauvan kuvassa on isoja kokonaan tyhjiä alueita. Tällä mallilla on myös "sisaruksia", Atelje Margarethalla niitäkin.

Myös pieni kudelma valmistui heinäkuun puolen välin tienoilla. Siksak-myssy ja töppöset vein opiskelukaverin pikkuiselle vauvalle.

Käsityöt pitäisi pistää lukkojen taa, sillä kahden viikon kuluttua pitäisi osata jotain epäorgaanisesta kemiasta. Aloitin kuitenkin uuden Novitan inspiroimana Piikalle ensi talveksi ja kevääksi neuletakkia.

Värinä on Nalle Kukkakedon sijaan Nalle Marjaretki hilla-värein. Tämä lanka onkin ehdoton lempparini näistä Novitan värisekoituksista! Ostin viime syksynä kaksi kerää ilman mitään varsinaisia suunnitelmia, siis muuta kuin, että teen tästä jotain vauvalleni. Nyt täytyi käydä haalimassa kaksi kerää vielä lisää, jotta lanka riittää huppariin ja sukkiin sekä minulle että piikalle. Takakappale on jo valmis, toinen etukappale tulossa. Myös lehdessä julkaistu ohje Hilla-haalariin kiinnostaisi. 

Uutta ristipistotyötäkin himottaisi tietysti jo aloittaa... :)