Toissapäivänä minulle oli tulla tupsahtanut mukava ylläri Sonjalta:

Kiitos paljon päivän piristyksestä :) Tämän palkinnon jakamiseksi pitääkin kertoa vähän muutakin kuin ne, joille palkinnot lävähtävät.

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

1) Jaan palkinnon seuraaville blogeille. Ensinnäkin Meflenille, joka on paitsi ystäväni oikeassa elämässä myös niin mahtava kirjoittaja, että aika monesti blogia lukiessani meinaan tipahtaa tuolilta. Ihailen myös Meflenin kädentaitoja ja sitä, miten hän jaksaa tikutella isoja neuleita. Itsehän en. Toinen palkinto menee Meflenin Essi-serkulle oikeastaan samasta syystä. Teksti on niin hersyvää ja tihkuu mustaa huumoria, että sitä on kyllä aina ilo (kirjaimellisesti) lukea! Myös Essi tekee isoja neuleita ja on kaveri ihan oikeassakin elämässä. Sitten vielä kolme palkintoa. Kolmas palkinto lähtee Annikalle. Jossain vaiheessa tuntui, että ihan sama, mitä Annika postaa, niin tulee itselle fiilis, että voi vitsit, tuommonen on pakko tehdä! Sitten palkinto lähtee myös MariJ:lle, jonka aikaansaavuus inspiroi. Lisäksi Mari on semmoinen ristipistoguru, että olen montakin kertaa laittanut hänelle kysymyksiä ristipistoiluun liittyen. Viimeinen palkinto lähtee blogille Ars longa, vita brevis, koska tässä blogissa esitellään paljon sen tyylisiä ristipistotöitä, joita olen alkanut ihailla, mutta joihin en ole vielä itse sitä yhtä pikkukissaa lukuunottamatta uskaltanut tarttua.

2) No niin, sitten ne kolme rakastamaani asiaa. Esittelen nyt oikeasti asioita, sillä ihan aikuisten oikeastihan tässä pitäisi esitellä Piika, mieheni ja perheeni.

  • kuorolaulu: On se vaan niin hieno tunne olla mukana yhtä suurta ääntä ja tuntea sävelten sointi!
  • koti: Kyllä kotona oleminen ihan rauhassa puuhaillen, oleillen tai ihan mitä vaan tehden, on sentään parasta! Olen ollut harrastusten hamstraaja, mutta viime syksynä osasin viimein hiljentää tahtia ja olihan se mukavaa. Nyt taas tuntuu, että onkohan meidän perheellä liikaa ilta- ja viikonloppumenoja. Varsinkin tällainen lauantai- ja sunnuntaiaamujen vötkyily on parhautta :)
  • käsityöt: No tämä oli nyt vähän tylsä, mutta halusin jatkaa k-linjaa enkä keksinyt muuta. Mutta oikeasti käsitöiden tekeminen on niin mukavaa! Siinä on kaksi parasta hetkeä. Innostunut työn aloittaminen. Maanantaina minulle tuli hetkessä semmoinen inspiraatio, että nyt täytyy saada Multnomah puikoille yhdestä Ilun värjäämästä langasta. On tosi mukava alkaa tehdä työtä, johon on tosissaan inspiroitunut. Toinen vaihe on sitten tietysti se valmiiksi saaminen, varsinkin jos lopputulos on onnistunut.

3) Sitten vielä kuva.

Kuvassa on kukas muukaan kuin meidän Piika. Ja Piikan lisäksi kuvassa näkyy hämärästi myös meidän hääkuvamme, joka on toinen rakastamani kuva. Tässä kuvassa  neiti on tasan 3 kuukautta vanha eli se on viime keväänä otettu. Värit ovat kohdallaan, Piika on oma iloinen itsensä. Tätä kuvaa on tullut tuijotettua monta kertaa läppärin näytöltä, kun pikkuinen on ollut unilla. Samalla on tullut ehkä vähän huokailtua, että on meillä ihana tyttö :) Varsinkin känkkäränkkähetkien jälkeen on tämmöistä toimintoa harjoitettua ;)

Ihanaa syksyistä viikonloppua lukijoille!