Olen ihan aikataulun mukaisesti saanut ristipistotöitä alulle, mutta niiden päivittäminen tänne saakka ei ole onnistunut. Aikaa ei ole ollut ja mieluummin olen käyttänyt ajan pistelyyn kuin kuvien ottamiseen ja lataamiseen. Nyt sitten kerralla 2. ja 3. päivän satoa.

Orchid Kitty -työstä aloitin tekemään kukkavanoja. Ärsyttävän kokoinen ja jäykkä tuo aida-kangas! Hankalan iso pistellä. Mutta sille ei varmaankaan ole mitään tehtävissä. Kaipa se kangas siitä pehmenee. Auttaisikohan kastelu?

Noel-ilmaismallin aloitin eilen eli 3.1. Floballe (25ct) pistelen yhden yli ja mietin, meneeköhän tämä nyt ihan hukkaan. Tuleeko työstä näin niin pieni, ettei siitä saa mitään selvää? Pitäisikö sittenkin vaihtaa puolipellavalle (pellavaa ei ole nyt ylimääräisenä) ja pistellä kahden langan yli? Halusin vain harjoitella yhden yli pistelyä. Jos värit olisivat toisinpäin niin silloin kuviosta varmasti saisi selvän myös yhden yli pistellen, mutta nyt on kyllä siinä ja siinä... No mutta aloitettu on kuitenkin vaikkakin kangas menisi myöhemmin vaihtoon :)