Ehdin kuin ehdinkin vielä tämän päivän aikana päivittämään loput RPH-suunnitelmani. Seuraavaksi päästäänkin ihastuksen kohteeseeni eli Tralalan mallien pariin. Ekan mallini ostin syksyllä 2009 Oulun käsityömessuilta, mutta sen kanssa kävi kuten niin monen muunkin käsityön eli aloittamatta jäi. Tämän jälkeen olen ihaillut Tralalan malleja niin blogeissa kuin Violariumissakin ja muutama malli lisää on päässyt varastoihini (ja monta siellä vielä huutelee, että "osta minut, osta minut" ;) ). Joululomalla aloitinkin jo ekan mallin pistelyn, se on hyvässä vaiheessa, mutta nyt elää hiljaiseloa pari seuraavaa viikkoa. Tosi kiva on ollut sitäkin mallia pistellä! Lähipäivinä laitan tilannekatsausta tästäkin, mutta sitten niihin hassuttelusuunnitelmiin. Osaan seuraavista töistä joudun lankoja hankkimaan. Kankaita pitäisi olla riittävästi.

Tämän mallin teen ehkä joululahjaksi - tai sitten pidän itse :) Viimeistelystäkin on jo jonkinlainen aavistus.

(kuva sivulta: www.violarium.com)

Tralala Collection

Un ange passe... (125 x 89 pistoa)

Kangas: luonnonvärinen pellava 30ct

Langat: DMC ja Atalie

Sitten ihania maatuskoja. Nämä menevät lahjaksi, vastaanottajakin on jo tiedossa, mutta viimeistely avoinna.

(kuva sivulta: www.violarium.com)

Tralala Collection

Poupées Russes (143 x 71cm)

Kangas: luonnonvärinen pellava 30ct tai Floba

Langat: DMC ja Atalie

Ja vielä viimeinen Tralalan malli, jonka haluan ihan ehdottomasti tehdä itselleni :) Viimeistelystä ei ole vielä hajuakaan.

(kuva sivulta: www.violarium.com)

Tralala Collection

à la belle étoile (129 x 75 pistoa)

Kangas: taivaansininen pellava 30ct

Langat: DMC ja Atalie

Sitten loppuun kaksi ilmaismallia netistä. Srinityn ilmaismallijoulukalenterista löytyi ihanan joulukuusen lisäksi myös kaunis jouluinen sydänmalli. Todennäköisesti tästä tulee jokin lahja, mutta en tiedä vielä kenelle tai minkälainen.

(kuva sivulta 4.bp.blogspot.com/_r-47j0VjB-8 /TNa_LEWHNxI/AAAAAAAAD1E/QHKRTK4SIDw/s1600/La+pass%C3%A9+compos%C3%A9-+M.Massey.jpg)

Kangas: Floba tai luonnonvärinen pellava

Lanka: DMC tai Atalie

Ja viimeisen mallin vuoro. Se onkin ensimmäinen Biscornu-yritelmäni. Ja tämäkin taitaa jäädä minulle itselleni, vaikka neuletyynyksi.

(kuva sivulta: www.xstitchhappy.com/2008/10/guiltless-dragonfly-biscornu-and.html)

Kangas: taivaansininen pellava 30ct

Langat: DMC

No niin, siinäpä sitä olisikin hommaa! Varmaan voin heittää hyvästit ajatukselle, että saisin jotakin muutakin tehtyä, mutta eipä se niin nuuka olekaan. No sen verran muitakin suunnitelmia on, että pari salaista, vähän isompaa askarteluprojektia pitäisi saada tulille ja ommeltavaakin on. Valitsin tähän hassutukseen muutaman työn, jotka pitää tehdä, sitten sellaisia, joissa ei ole niin kovasti hommaa ja sitten niitä, joita olen halunnut tehdä, mutta en ole ehtinyt/jaksanut aloittaa jne. Aloittamisen laiskuushan tässä projektissa häviää, sillä tammikuun jälkeen on aloitettuna 15 työtä, joista voi tehdä sen, mitä kulloinkin haluttaa, ei tarvitse etsiä lankoja, kankaan keskikohtaa jne. Kaiken kaikkiaan tästä vuodesta näyttäisi tulevan ristipistojen vuosi :)