Sain eilettäin postia Aarreystävältä! Jännittävää oli aukaista paketti ja kaikennäköistä inspiroivaahan siellä olikin nimittäin:

1894185.jpg

- 200g punaista paksua villalankaa Twilleys of Standfordin Freedom. Tästä en tiedä vielä, mitä tekisin. Kenties joulupukin konttiin virkatut tumput tai sitten jotain huovutusjuttuja, mikäli lanka huopuu. Lanka oli minulle uutta, mutta näytti samantyyppiselle kuin Dropsin Eskimo ja Sandnesin Easy.
- Kahden vihreän sävyisiä helmiä: tosi kivoja koristeluun! Heti tuli ainakin yksi käyttökohde, kun tein vastaavan kukan vihreänä kuin mikä tuossa minun huopahatussa on. Eli sinne ainakin ja varmasti moneen muuhunkin paikkaan.
- Teekupin myssy :) Tosin se kyllä menee ompelulankojen, neulojen, virkkuukoukkujen ym. säilytykseen, kun semmoinen säilytyspussukka mulle ekaksi siitä tuli mieleen.
- Tikkari, joka mätsäsi edelliseen myssyyn.
- Kissiristipistotaulu. Ihana! Ja ihan saman värinen kuin meidän tuleva kissi. Koko on 8cm*8cm ja heti tuli mieleen, että haluan sen johonkin kassiin tai esim. takin taskuun somisteeksi tms. Sisustukseen se ei päädy.
- DVD: Orchestra Wives. Glenn Millerin musisointia odottelen tästä erityisesti.
- Vanilja-hasselpähkinä-teetä: syksyisiin hetkiin tarjottavaksi.
- Neulelehti Knitter's, jossa oli monta kivan näköistä projektia.

Eli kiitos kovasti aarreystävälle ja Tiinalle vaihdon järkkäämisestä! Oma pakettini tulee lähtemään kyllä todella viime tingassa, mutta minkäs teet, kun en osaa päättää :)