Edellisen viestin kommentoijat osuivat oikeaan: juhlia on täällä päässä vietetty viikonloppuna ja oikein mahtavia, lämminhenkisiä, iloisia ja [lisää mieluinen laatusana] juhlia vietimmekin. Myöhäiseen (tai pikemminkin varhaiseen) kestivät ja sen tosiseikan ansiosta tähän viikkoon orientoituminen on ollut varsin vaikeaa. Tänään kuitenkin töissä vierähti koko päivä ja loppuviikko onkin samaa rataa.

Lupailin kuvaa Malibu-huivista erilaisen asun kanssa ja saamanne pitää. Ensimmäiseen kuvaan lähtee vain linkki, kuvan näet tästä. Kuvat löytyvät ompelijan sivulta, joka pukuni loihti. Siis se oli aivan ihana, aaah... Siitä tuli vielä kivempi kuin mitä odotin. Parasta puvussa on tietysti se, että saan käyttää sitä toistekin. Harmittaisi kyllä ihan hulluna haudata tuo nyt jonnekin kaappien kätköihin.

Tässä sitten otos ihan juhlapäivältä:

Tämän parempaa kuvaa huivista in-action ei ollut, koska en pitänyt sitä muuten kuin kirkossa. Raikulle tiedoksi, että en tiedä, mitä teen huivilla. Ehkä säästän sen lapsenlapsille :) Puvusta vielä sen verran, että kangas kolahti heti kun näin sen ja alunperin oli itse tarkoitus tehdä kaksiosainen puku. Sitten tajusinkin, että lyhyt puku on enempi minua ja päädyin ompelijaan. Happyhappyjoyjoy!

Maanantain posti toi onnitteluyllätyksen SNYltä: kiitos paljon, kun olit hengessä mukana! Yllätys postissa tuntui kivalle :)