Käsitöiden hiljaiselo valitettavasti jatkuu. Olen joutunut lukitsemaan käsityöt ja langat suljettujen ovien taakse, jotta malttaisin lukea perjantaiseen tenttiin, mutta on se ollut vaikeaa tästä uhrauksesta huolimattakin. Lauantaina nokka suuntautuu kohti Kokkolaa ja sieltä edelleen ensi viikolla Viroon neljän päivän reissulle. Palataan asiaan siis silloin! Pitkien automatkojen aikana luulisi edes jonkin käsityön etenevän :)

Novitan uusin numero tuli maanantaina sekoittamaan pakkaa. Tällä kertaa lehdessä ei ollut niin kivoja malleja kuin mitä syksynumerossa oli. Mutta jotakin kuitenkin tullee tehtyä:
  • Tämä hartiahuivion ehdolla joulupukin konttiin. Tosin mohairlangasta tehtynä.
  • Nämä asusteet olivat myös houkuttelevan näköiset.
  • Bambumetsä-sukat olivat edestä pliisun näköiset, mutta onneksi ohjesivulla oli kuva takaa pohkeesta: todella nätit sukat siis! Nämä sukat saattavat olla ensimmäiset kärjestä aloitettavat sukat, joihin ryhdyn.
  • Tämä neulepusero oli aika näyttävän näköinen, mutta en tiedä, onko se ihan minun juttuni. Tuo malli oli kuitenkin aika jännä.
  • Huopasesta tehdyt sisustusjutut olivat kivan näköiset, mutta kyseisestä langasta en kyllä varmasti ainakaan niitä toteuta. Viime jouluna revin rystyset verillä auki Novitan ohjeen mukaan Huopasesta tehtyä lumihiutaletta. Pienen pitsipyörylän reiät olivat huopuneet umpeen pesukoneessa... Ja muutenkin ehkä tuollaiset villaiset sisustusasiat ovat meillä tuhoon tuomittuja, kun noita termiittejä löytyy :)
Muuta toteutettavaa lehdessä ei ainakaan näillä näkymin ollut. Seuraavalla kerralla esittelen täällä todennäköisesti Viron tuliaisia!