Ihanhan tässä tuli kesäfiilikselle, kun pääsin ompelemaan näin ihanan kesäisen teepparin Piikalle. Malli on jo nukkumassa...

Kaava on sama kuin siili-sieni-paidassa, mutta pätkäisin hihat lyhyeksi. Vähän lyhyemmäksi olisi saanut hihat leikata, mutta varmaan ihan hyvä tuli näinkin. Kangas on Metsolasta, ihanan pirteä ja raikas. Täytyy tehdä vielä punaiset lyhyet pökät kaveriksi tälle! Kangasta jäi vielä yhteen pitkähihaiseen paitaan ja sen verran, että jos joku tuttu saa kesävauvan, niin jotakin pientä saisi vielä väkerrettyä. Se pitkähihainen paita on jo leikattuna, mutta en ommellut sitä vielä, sillä ajattelin kokeilla aplikointia rintaan. Se on varmaan parempi tehdä ennen palojen yhdistelyä ;)

Vähän huvitti tänään, kun muistin, miten pelotti pelkkä ajatuskin reunakanttauksen ompelusta ennen kuin olin kokeillut. Nyt sujuu jo hienosti ja nättiä jälkeä tulee! Näköjään sitä oppii asioita, kun uskaltaa kokeilla :) Muutenkin olen yllättynyt trikoovaatteiden ompelusta: helppoa ja nopeaa! Olin jotenkin ajatellut sen olevan vaikeaa ja olinkin aiemmin ommellut lähinnä puuvillasta itselleni. Tietysti se helpottaa elämää, kun on saumuri käytössä.

Mutta jospa tämä ompeluspurtti oli nyt tässä ja seuraavaksi ristipistoja tekemään!