Eli tämä ilta on mennyt erittäin epäergonomisessa asennossa pirtanauhaa kutoen. (Kudotaanko muuten pirtanauhaa edes...) Kun olin ahertanut vajaan kaksi tuntia ja selkä oli jo ihan riks-räks enkä ollut edennyt käytännössä kuin edestakaisin kaksi senttiä aina tehden, purkaen, tehden, purkaen, niin piti soittaa jo tukipalveluun eli äitille. No, se ei osannut puhelimessa konsultoida, niin piti lähteä koiran kanssa leputtamaan harmaita aivosoluja pihalle ja sen jälkeen jokin valkeni ja homma alkoi edistyä.

Perse edellä puuhun, eli olisihan sitä helpomman mallinkin voinut ottaa. Mutta ei tämäkään vaikea ole, kunhan tajusin, miten homma etenee.

Tässä lähikuva kuviosta.

1948279.jpg

Kuten näkyy, niin tiheys ei maailman tasaisinta ole, mutta minkäs teet :) Kaikessa ei voi onnistua ekalla yrityksellä! Sitten tuo kuvio ei oikein pääse oikeuksiinsa noin ohuella puuvillalangalla. Senpä takia voikin olla, että en tee ihan vyön pituista, kuten alunperin ajattelin vaan ehkäpä sen verran, että saan johonkin käsilaukkuun tuosta sangat. Ja vielä koko tämänhetkinen "komeus":

1948291.jpg

Koska kansa on vaatinut kissikuvia, niin saamansa pitää. Pikseli oli hetki sitten niin vauhdissa, ettei se pysähtynyt paikalleen riittävän pitkäksi aikaa. Pari otosta kuitenkin sain:

1948296.jpg

Ylläoleva on siis paras kuva... Seuraava on toiseksi paras:

1948288.jpg

Ehkä se haistattaa lukijoille jotakin... :)

Sitten vielä kuva vähän rauhallisemmasta herrasta, jonka pelämme lihonneen viime aikoina. Joko se vain tuntuu raskaalle, kun käsittelee pientä, mutta on se kyllä painava! Mistä tietää, onko kissa liian lihava? Tässä kuvassa tosin Piko onneksi näyttää aika sopusuhtaiselle.

1948299.jpg

No niin, nyt nukkumaan. Arvaus on, että selkä on aamulla ihan jumissa, mutta ei voi mitään, huomenna se pirtailu vielä jatkuu ainakin tovin.