Tänään kun tulin töistä kotiin, niin mikäs muukaan odotti postilaatikossa kuin pakettikortti! Äkkiä heitin postit sisälle ja lähdin hilpaisemaan lähipostissa, joka sijaitseekin lähellä, vajaan sadan metrin päässä.

Ja miten ihana sisältö olikaan:

Kahta sorttia lankaa: Tofutsiesia ja Liisu Käsitöölõngia. Molemmat olivat minulle uusia tuttavuuksia. Tofutsiesin tiesin kyllä ja olin sitä monesti muistaakseni Titityyn verkkokaupassa katsellut. Hiplaamaan en ollut aiemmin päässyt  ja miten ihanan pehmeältä se tuntuukaan! Molemmista langoista syntynee sukat. Tofutsiesta jotkut ihanat kesäsukat (vaikka olenkin niitä ihmisiä, joka kulkisi kesä-elokuun kokonaan ilman sukkia) ja Liisusta taas ajattelin esim. palmikkosukkia. Metrimäärää siinä ei ollut, mutta luulisi tuosta yksiin sukkiin riittävän hyvin. Jos vaikka varpaista alottaisi...

Mutta niin, takaisin pakettiin! Näiden ihanaisten lisäksi paketista löytyi villapaidan muotoinen avaimenperä ja kaksi huopasydäntä, avaimenperiä nekin. Näistä ensiksi mainittu taitaa päätyä avainnippuuni. Sitä on niin konservatiivinen ja pitää koko ajan samaa avaimenperää... :) Sitten kuvassa taka-alalla näkyy herkkuosastoa eli suklaasydämiä ja Rooibos-teetä.

Tuhannet kiitokset SNY! Sanomattakin on selvää, että paketti oli erittäin mieluinen :)

Teraa on viime päivinä kypsyttänyt, kun en voinut flunssassa käyttää sitä kovinkaan pitkästi ulkona ja mies oli reissussa. Tällainen seurakoira minulla siis sairastessa oli:

Tauti on kuitenkin jo selätetty, joten kohti viikonloppua! Nauttikaahan kevätauringosta ja tulppaaneista, nyt kun niiden aika on. Itseäni piristin eilen noilla ylemmässä kuvassa näkyvillä ihanan värisillä tulppaaneilla :)