Tänään oli sitten portfolion palautus ja tulihan se valmiiksi vieläpä perjantain puolella. Sen kummempia kuvia en varmaankaan työstä tänne laita, koskapa kaikki näyttämisen arvoiset työt on jo kuvattu aiemmin eikä niissä mallitilkuissa ole mitään mielenkiintoista. Aivan mahtavia töitä oli kaikilla opiskelutovereilla kyllä!

Tänään valmistui ensimmäinen juttu joulupukin konttiin ja tästä lähtien blogin kuvasisältö mahtaa olla aika kuivaa, kun mitään kuvia valmiista töistä ei voi julkaista :) No, kenties seuraavan kaltaisia tiisereitä voisi jatkossakin laittaa.

1980437.jpg

Mutta sitten lopuksi vielä kuva meidän kissojen punaisesta tuvasta. Stokkalla oli eläinpäivän tarjouksia jakelemassa Royal Canin edustaja ja kissan ruuan kylkiäisinä saatiin pahvinen mökki. Kun tulin kotiin tänään, Pikseli löytyi sieltä sisältä nukkumasta :) Ja kun kissoista nyt tuli puhe, niin ilmeisesti meitin nuorella neidillä on korvapunkki. Eli huomenna apteekista troppia hommaamaan ja koko porukka korvatippakuurille. Kyllähän me olimme sen mustanruskean töhnän jo aiemmin huomanneet, mutta luulin itse sitä kyllä ihan vaikuksi. Noh, oppia ikä kaikki. Pahin osa netistä löytynyttä hoito-ohjetta oli: "Asunnossa on syytä siivota perusteellisesti." NÖÖÖÖYYYY!!!!!

1980417.jpg

Kuvassa perheen pienimmäinen on kotinsa sisällä :) Pehmusteita sinne ei vielä tällöin oltu laitettu. Pahvilaatikot on huippukivoja, tämä vain on tällainen stailattu pahvilaatikko.