Välipäivinä sain valmiiksi parin aiemmin vilauttamalleni lapaselle ja settiin kuuluvan myssyn myös. Lapaset olivat todella kivat kudottavat! Pipokin oli ok, en vain kauheasti tykkää tuollaisista pipoista, eikä sellaista tulisi kyllä itsellä käytettyä. Vaikea siis sanoa, tuliko siitä edes kiva.

2194957.jpg

2194964.jpg

(Peukalo peittää tässä näppärästi ihon kautta ulos pyrkivän suklaan.)

Yksi suunniteltu joululahja jäi tekemättä, mutta tuleehan näitä jouluja vielä. Suunniteltuja juttuja oli kyllä jossain vaiheessa enemmänkin, mutta realistisuuden nimissä niitä piti karsia vähemmälle.

Nyt työn alla on jo viime keväänä aloitettu huivi Malibu-langasta. Huivi on muhinut melkeinpä puolivuotta koskemattomana kiinnostuksen puutteen vuoksi. Tai oikeastaan paljon mielenkiintoisempaakin tekemistä on ollut ja olen koko ajan ajatellut, että hyvinhän tässä on aikaa! No nyt on sitten 30 päivää aikaa saada ainakin tuplattua ellei melkein triplattua huivin pituus. On se vaan niin hyvä, että olen ajoissa alottanut tämänkin homman... ;) Huivi on tarkoitettu erästä special occasionia varten. Onneksi en sitten kuitenkaan haalinut mitään muuta käsityötä kyseistä tilaisuutta ajatellen, vaikka aikomus jossain vaiheessa oli.

(Kuva myöhemmin.)