En ala tässä nyt tämän enempää tilittää tästä päivästä. Sanottakoon vain, että kun viimein pääsin kotiin, niin huomasin unohtaneeni Rajiksen ärrälle puhelimen, kun kävin viemässä sinne Aarrevaihdon paketin. Kylmä hiki otsalla lähdin sitä sieltä hakemaan ja tallessa oli, huh huh.

Mutta se siitä! Sain tosiaan aarrepaketin liikenteeseen, vihdoin ja viimein! Lisäilen myöhemmin kuvia, mutta tässä nyt vähän esimakua, eli tällainen huovutettu rintaneula, syksyaiheinen. Tai puulta se ehkä vähän enemmän näytti :)

1894196.jpg

Lehti syntyi neulahuovutuksena. Käytin sitä villaa, minkä tilasin tässä tovi sitten Lankakaupasta. Näitä saattaa nyt lähteä useampikin tulemaan. Harmillisesti aikaa ei ollut isomman käsityön tekemiseen, mutta hei tähän vaihtoon pitikin olla pieni käsillä tehty juttu!

Sitten lankaostos viikonlopulta. Tätä en olisi ostanut, ellei hellu olisi pyytänyt, että tekisin hälle siitä villasukat. Väri oli kyllä komea. Jotain vanhaa Novitan Isoveljeä, ei ole enää markkinoilla. Arvatkaapa mikä tahi kuka iski toiseen lankakeristä... Kyllä!

1894238.jpg